+31 6 28 07 49 38 manon@en-cijfers.nl

Administratie & Boekhouding

Inrichten van uw administratie
en boekhouding

Een goede administratie is overzichtelijk, helder en geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw organisatie. Ik help u dan ook graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie. Een goed begin is immers het halve werk.

Zelf uw administratie doen 

Veel klanten kiezen ervoor om hun eigen administratie te doen. Dat kunt u online eenvoudig zelf doen. Via internet heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie. Ik kan u helpen bij het maken van een keuze voor een boekhoudprogramma en u begeleiden bij het boeken.

Uw administratie volledig uitbesteden

Als u als ondernemer geen tijd of zin hebt om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel aan mij uitbesteden. U kunt mij alle bonnen en facturen per post of online toesturen, ik kan de (bank)bestanden digitaal inlezen of ik kom bij u op kantoor langs om daar uw administratie bij te werken. De keuze is aan u!

BTW-Aangifte

Voor veel klanten dien ik de aangiften BTW in. Afhankelijk van uw werkzaamheden bent u verplicht per maand, kwartaal of jaar aangifte omzetbelasting te doen. Indien nodig, kan ik u helpen met uw aangifte.

Interim dienstverlening

Ik lever ook interim dienstverlening, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Wilt u meer weten over mijn interim dienstverlening en de mogelijkheden voor uw orderneming? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Jaarrekening

Opstellen en bespreken jaarrekening

Bij &Cijfers stel ik uw jaarrekening op in heldere en begrijpelijke taal. Daarnaast bespreek ik de jaarrekening altijd persoonlijk met u, zodat we zeker weten dat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Deponeren

Besloten vennootschappen (BV’s) zijn verplicht om hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Bij &cijfers help ik u graag met het opstellen en in het juiste formaat aanleveren van deze deponeringsstukken.

Begrotingen en prognoses

Voor het aanvragen van een krediet of het doen van een grote investering is vaak een begroting of prognose nodig. Ik weet precies aan welke eisen een goede begroting moet voldoen en kan u goed helpen bij het opstellen van een realistische en haalbare prognose.

Fiscaal

Belastingaangifte

Belastingaangifte doen kan tijdrovend en complex zijn. Ik ben op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving en zorg ervoor dat uw belastingaangifte tijdig en op de juiste manier wordt gedaan. U kunt bij mij terecht voor hulp bij de volgende belastingaangiften:

  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • omzetbelasting
  • dividendbelasting
  • aanvragen van toeslagen

 

Bezwaar- en beroepschriften

In sommige gevallen kan het zijn dat u het niet eens bent met een beslissing van de Belastingdienst. Ik kan dan de correspondentie met de Belastingdienst voor u verzorgen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uitstel of het opstellen van een bezwaar- en beroepschrift.

Contact

Slechts 1 telefoontje op nummer +31 6 28 07 49 38 of een bezoek aan Watertorenlaan 30, 4141 HT in Leerdam en je administratie is geregeld.  info@en-cijfers.nl

 


Leuker én makkelijker